5.2.2013

seksi tarinat herkkumaa

Alkukevennys:

Joku oli syöttänyt hakukoneeseen "seksi tarinat herkkumaa" ja päätynyt minun blogiini. Noh, käyhän se niinkin :D Kuka myöntää?!

Viime keskiviikkona aloitin ja huomenna tulee viikko täyteen Silmäasemailua. Kivaa homma on mutta paljon uutta opeteltavaa. Onneksi kuitenkin kassaohjelma oli tuttu ja turvallinen Maestro, eli se vähän helpottaa, mutta siinäkin on ominaisuuksia mitä Kultajousella ollessa ei tarvinnut. Linssit, siinä vasta on luku itsessään! Niitä kun ei ole muutamat vaan todella monta erilaista. Mutta kaikkeen oppii...

Viime kerralla kirjoitinkin että sovittiin treffit Tiian ja Juhon kanssa Ylivieskaan. Lauantai aamuna oli ihan kivan myrskyinen keli täällä Kokkolassa ja aloitinkin päivän nousemalla väärällä jalalla ylös. Hitsi kun otti päähän kaikki, eniten huono ilma. Lähdettiin kuitenkin Cliolla Ylivieskaa kohti ja voi juma! Parempiakin ajokelejä on ollut. Kokkolassa oli jo selkenemään päin mutta lumimyräkkä oli selvästikin tarttunut meidän mukaamme ja veimme sen ihan Ykaan asti. Juu-u, Joni onneksi ajoi kieli keskellä suuta ja päästiin perille asti. Kärkkäisellä oli mahdottomasti porukkaa mutta löydettiin sieltä kuitenkin tuiki tärkeä jatkojohto (niitähän ei saa Kokkolasta), Muumi kahvi- ja teepurkki ja suihkuverho. Sitten vaan Tiian ja Juhon luo juomaan kahvia ja syömään :D Irinahan oli tietty päivän kohokohta! Kivaa oli.

Kuvahan ei taas mitenkään liity tekstiin mutta ei anneta sen häiritä. Sellainen pieni päivitys tähän väliin, palataan taas!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti