28.1.2013

Weekend.

Olipas kiva viikonloppu, poislukien että veli on sairaalassa. Onneksi ei mitään vakavaa ja pääseekin ehkä tänään kotiin. Kaikkia kremppoja se teettä kun on intissä, yksi syy lisää miksei sinne kannata mennä ;)

Viime torstaina oli viimeinen työpäivä Kultajousella. Sen kunniaksi, ja myöskin Heidin pyynnöstä, tein rieskarullia töihin. Maailman helpoimpia tehdä ja täytteeksi käy melkein mikä vaan. Itse laitan niihin yleensä jotain tuorejuustoa, esim. ruohosipuli, sitten vähän kurkkusalaattia (Herkkumaan kurkkusalaatit on parhaita!), kinkkua, salaattia ja sitten vaan rullaatirullaati :) And you are done! Heidi tarjosi vielä kahvit ennen kuin työpäiväni oli loppu. Nyt jännitetään keskiviikkoa ja ekaa työpäivää Silmäasemalla.

Perjantaina käytiin katsomassa ihania pieniä cairnterrieripentuja. Siis voi juma kun voivat olla suloisia! Lisääkin on tulossa kun Linuksen sisko Selma on astutettu, toivottavasti se onnistui ja sieltä tulisi lisää pieniä pentuja. Vinkkinä myös niille jotka harkitsevat koiran ostoa, kohta olisi tarjolla pentuja :) Samalla reissulla Linus pääsi karvoistaan ja on jälleen vähän siistimmän näköinen. Kiitos siitä Sussille!


Kuva Jonin ottama ja kopioitu minun facebook-sivuilta.

Viikonloppuna nähtiin myös Tiiaa ja Juhoa, käytiin Mediacaféssa kahvilla ja suunniteltiin tärskyt myös tulevalle lauantaille. Nokka kohti Ylivieskaa sitten vaan.

Viikonloppu piti sisällään myös aika monta vierailua sairaalaan katsomaan veljeä. Eilen illalla oltiin jopa niin reippaita että käveltiin sinne, raikas ilma teki kyllä hyvää.

Sellainen, todella mielenkiintoinen postaus minun viikonlopustani. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti