6.11.2012

Arkea.

Lumi katosi, ihan mälsää. Taas on hitsin pimeää ja tylsän näköistä..No, kai se kunnon lumikerros ennen joulua tulee, jooko?

Täällä on ollut taas vaihteeksi hiljaista mutta eipä tässä mitään ihmeempiä ole tapahtunut. Olen vimmatusti (lue:laiskasti) yrittänyt ottaa valokuvia VAM-tehtäviä varten ja vieläkin puuttuisi yhden tehtävän kuva. Onhan tässä jopa ensiviikkoon asti aikaa...heh! Tänään kuitenkin leikittiin vähän kotistudiota ja sain toteutettua yhden tehtävän. Joni kuvasi myös minua ja sitten kuvattiin myös vähän Linusta. Kaiken kaikkiaan aika mukavaa, nopeasti löysi erilaisia kikkoja mitä kokeilla ja myöskin miten ei kannata tehdä. Ensiviikon lähijaksolla opitaan studiokuvauksesta ja saadaan vissiin myös ottaa ihan kuviakin...

Linushän se siinä...

Kohta alkaa kiireinen aika kun joulu tulla kolkuttaa. Minusta kyllä tuntuu että tämä marraskuukin on aika kiireistä aikaa; pitäisi olla töissä (tuntejakin on tullut enemmän sattuneista syistä..), on Vam:ia, synttäreitä, isänpäivää, keikkoja, valokuviakin pitäisi ehtiä ottaa, kauppista jne jne. Mutta olen päättänyt etten stressaa, jos en jotain ehdi/pysty/jaksa tehdä en sitä sitten myöskään tee. Piste. Sanokoon kuka tahansa, ihan mitä tahansa.. Joululahjat on onneksi aika selvillä jo, ei puutu kun niitten hakeminen/ostaminen. Isänpäivä-lahja hankittiin tänään ja Jonillekin on synttärilahja valmiina ( vinkvink Joni ;) ) Hyvällä mallilla siis!

Tässäpä vielä yksi Jonin ottama kuva minusta;





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti