8.10.2012

Weekend light.

Mahtava viikonloppu takana!Perjantaina kampaajalle (kyllä myös se tekee viikonlopusta mahtavan..), lauantaina ensin serkun ja fammon synttärit ja illasta työporukan bileet. Jee, jee! Sunnuntai meni vaan ollessa, ja ei, ei krapulassa vaan ihan muuten vaan olin väsynyt.

Tänään taasen tunnen itseni sairaaksi, flunssaiseksi... Ihan kummallinen olo, ei ole kuumetta eikä oikein nuhaakaan ja kurkku on vain aamuisin ja iltaisin kipeä. Ihan friikkiä! Mutta silti tunnen oloni flunssaiseksi ja äärettömän väsyneeksi, ihme hommaa. Huomenna pitää kuitenkin töihin, sen jälkeen voikin sitte sairastaa vapaasti :D

Mutta voi tätä sateen määrää mitä on tullut nyt ainakin 4 päivän ajan. Aivan mahdotonta! Jo sekin tekee olon väsyneeksi ja laiskaksi. Aurinkoinen syys-sää on mitä tarvitaan, ei tämä syksykään tuntuisi niin kolealta ja pimeältä. Kauhisteltiin kampaajan kanssa sillon perjantaina, että on tullut todella pimeää todella nopeasti. Perjantaina kävin 7 aikaan aamusta koiran kanssa lenkillä ja oli ihan pimeää, kun taas pari viikkoa takaperin kun Joni lähti töihin klo 7 aamulla, oli vielä suht valoisaa... No joo, nyt alan kuulostamaan joltain vanhalta mummulta joka muistelee miten "ennen vanhaa" oli :)

Käytiin viime viikolla illasta kuvaamassa aivan mahtavassa valossa. Oltiin tunti liikenteessä ja sen tunnin alussa aurinko oli vielä hyvinkin korkealla ja kun taas olimme lähdössä kotiin taivas näytti tuolta (kts. kuva :D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti