9.9.2012

Kuusamo, kauppis, Vam...

On ollut aikomoista menoa tässä parisen viikkoa, tai viikonloppua,  joten postaus tahtikin on ollut vähän huono. Nyt kuitenkin vähän up datea!

Käytiin siis viikko sitten Kuusamossa kesälomalla. Onko muuten parempaa keksintöä kun viettää kesälomaviikkoa muualla,  kesäloma-ajan ulkopuolella... Ei ole liikaa ihmisiä liikenteessä, eikä liian kuuma jnejne. No, joka tapauksessa - todella onnistunut loma oli! Mökki oli mahtava, kelit oli hyvät ja nähtäväähän Kuusamossa todella on.

Rukan huipulta.

Tällä viikolla olen ollut tiistain kauppiksella ja perjantaina alkoi kauan odottamani Vam! Vam-ryhmämme on todella kiva ja meitä on tarpeeksi paljon/vähän. Kaikkien kanssa tulee toimeen ja juttuun, mikäs sen parempaa. Tämän viikonlopun aikana on vain tullut niin mahdottomasti uutta tietoa että huhuh. Kaikki uusi tieto on kuitenkin ollut tärkeää ja fiksua ja monesti onkin saanut todeta itsekseen että "that makes sense... tuohan pitää paikkaansa...". Nyt saakin kuukauden ajan miettiä viikonlopun juttuja ja toteuttaa etätehtäviä ja odottaa seuraavaa lähiopetusjaksoa.


Perjantaina on muuten Kokkolassa Kaupan ja kulttuurin yö, eli kauppoja on auki jopa klo 24.00 asti ja keskustassa ilmeisesti on ohjelmaa. KJ:kin on auki 21.00... *vinkvink* (ei ole sponssattu juttu :D )

Ps. Kuvat minun ottamiani ja jos laatu kökkö johtuu se kopioinnista facebookista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti