1.7.2012

party x 2

Eilen oli kunnon juhlapäivä! Ensin serkun suomalais-skottilaiset häät ja illasta Teron 30v synttärit. Huhu! Mutta selvittiin ja oli niin mahtavaa ja mukavaa molemmissa juhlissa, vaikka olivat ihan erilaiset...

Gerry ja serkkuni Lotta sanoivat eilen "tahdon" Jeppiksen Villa Svedenissä. Harmi vain kun satoi vettä, mutta ei annettu sen haitata. Puitteet olisivat vaan olleet mahtavat olla ulkona mutta...anyway. Vihkiminen pidettiin ulkona kun sade antoi periksi juuri sopivasti sille, sitten syötiin ja juotiin hyvin sisätiloissa ja seurusteltiin ja pidettiin puheita.

 Lotta oli älyttömän kaunis ja hänen mekko oli ihan hänen näköisensä. Skottilaiset miehet tietty pukeutuivat perinteiden ja kulttuurin mukaan kilttiin. Tai no ei heillä kaikilla ollut kilttiä mutta esim. sulhasen vanhemmat olivat kivasti pukeutuneet skottilaiseen ruutuun housuin, liivein ja jakuin. Oikein kiva!

Newlyweds! Congratulations!

Kaikki tulivat hyvin juttuun vaikka saikin vääntää englantia...Skottilaiset ja muutkin Englannista tulleet olivat äärimmäisen mukavia ja kohteliaita. Heidän kanssaan olisi ollut kiva jutella pidempään mutta toinen juhla odotteli Kokkolassa.. Ehkä vielä matkaamme Lontooseen!?
Kiitos hienoista juhlista! Tack för den fina festen! Thank you for the lovely party!
....

Sitten olikin vuorossa Teron yllätyssynttärit! Terolla oli ollut vientiä melkein koko päivän kaiken maailman paintball jutuilla ja illasta kokoonnuttiin kaikki kaverit Metsolan mökille juhlistamaan. 

Erica oli tehnyt todella hienoa työtä ja juhlat olivat aivan mahtavat! Good job Erica! Oli ruokaa, juomaa, kahvia ja hieno Turtles-kakku. Wow! Niin ja olihan siellä myös burleskitanssija ja jopa vieraat joutuvat opettelemaan alkeet. 

Erica ja juhlakalu.

Oli todella mukava jutella niitä näitä ihmisten kanssa ja nähdä kavereita kuten Henkkaa ja Sarah, joita en muista millon viimeksi olisin tavannut. Kaikenkaikkiian hienot ja viihtyisät juhlat.
Onnea vielä Terolle!

Kavereita.

ps. Kuvat ovat todella huonolaatuisia, pahoittelen.

1 kommentti:

  1. Hej Linda. Tack för ett fint inlägg! Kom till London och hälsa på så får du prata mera engelska :). Kram

    VastaaPoista