31.7.2012

Elämää...

Hiljaista on mutta minkäs teet kun on töitä eikä mitään merkittävää ole tapahtunut. Päivät rullaa eteenpäin ja ollaan jo elokuussa. TÄH? missä välissä me tänne asti päästiin?

Meillä oli tässä vähän aikaa sitten Bezaidas treffit Kokkolan KiltAreenalla. Huh! Oli muuten aika monta cairnia! Mutta oli kiva nähdä kaikkia ja varsinkin niitä joita en ennen ollut tavannut, ja voi miten paljon erilaisia koiria. Kokeiltiin vähän agilityä, joka ei ainakaan Linukselta kovin hyvin sujunut kun piti keskittyä muihin koiriin (lue: narttuihin ja välillä toki uroksiinkin) ja loppuaika oltiinkin ulkona. Ovat aidanneet kivan alueen koirahallin eteen ja pidettiinkin koiria vapaana. Paitsi Linusta, eihän siitä tullut yhtään mitään kun heti piti olla rähisemässä tai "iskemässä" naisia! Jokatapauksessa, kivaa oli. Kiitos taas Sussille kun jaksaa järkkäillä tällaisia tapahtumia.

Nella, Tessa, Benji ja Linus

Freeeedooom! (kuvasta on turha etsiä Linusta, edelleen siellä häkissä kökkimässä :D )

Sitten ollaan juhlittu iskän synttäreitä (oho! 58v) ihanalla äidin mansikkakakulla ja grillattu ollaan myös ja ja ja... Siinäpä ne tärkeimmät varmaankin.

Tapansa mukaan tässä ei ollut minkäänlaista "flowta" :D

Ps. Sunnuntaina pitäis mennä VAM-haastikseen. Peukut pystyyn, toivottakaa onnea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti